Accept the Challenge, so that You may Feel the Exhilaration of Victory !

vrijdag 3 februari 2012

Classic Salon Antwerp 2012

P E R S B E R I C H T:


Over precies een maand, 
namelijk in het weekend van 03-04-05 maart 2012
zal  Antwerp Expo te  Antwerpen weer de deuren
 openen voor de 35e editie Classic Salon Antwerp. 



Victrace was er tijdens de 11e editie in 1987 al bij,
en zal nu weer present zijn om later een report uit te brengen.





“Genieten op elk niveau”
35e ANTWERP CLASSIC SALON
One of the best in Europe



SHOWTHEMA:
“Performance, Passion & Elegance”
IN ÉÉN OOGOPSLAG:        

SIHA Salons Automobiles BVBA
Antwerpen - Borgerhout

Antwerpen EXPO v/h BOUWCENTRUM 
vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 maart 2012,
Ring Antwerpen, afrit 5, Wilrijk - Expo



Vier hallen, meer dan 20.000 m² met
 350 exposanten en deelnemers uit veertien landen onder andere uit België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, USA, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland maakte het ANTWERP CLASSIC SALON een zeer succesvolle balans op in 2011.

  

Expositie en verkoop van: oldtimers, classic cars, motoren, restauratiebedrijven en benodigdheden, nieuwe en gebruikte accessoires, interieurs, onderhoudsproducten, zeldzame literatuur, 
miniaturen en modellen, kunstobjecten met als thema classic cars en automobielen, clubstands en musea met presentaties van hun mooiste automobielen

  vrijdag 2 maart van 14.00 tot 20.00 uur
zaterdag 3 maart van 09.00 tot 18.00 uur
zondag 4 maart van 09.00 tot 18.00 uur

Entreeprijzen: volwassenen € 15,00
groepen vanaf 20 personen p.p. € 13,00
studenten of 65+ pas  € 13,00
kinderen tot 10 jaar onder begeleiding van 
volwassenen GRATIS





Ferrari 250 SWB

Showthema: Performance, Passion & Elegance:
 

Het showthema van dit jaar bevat die automobielen die tot de superlatieven onder de Europese merken behoren. Automobielen van weleer die tot ieders verbazing blijven spreken en die een onuitwisbare indruk hebben achtergelaten.
Het showthema van dit jaar treft u aan in hal 4.

“Genieten op elk niveau”
35e ANTWERP CLASSIC SALON
One of the best in Europe
 
Thema’s: Showattraktie met als Thema: 
    “Performance, Passion & Elegance”

 

Oldtimer en Classic Car Beurs-element 
met meer dan 400 automobielen

Vintage en Classic Car Tuning:



'Terug naar nieuw': presentatie van internationale en professionele restauratiebedrijven, oude en nieuwe onderdelen, plaatwerkspecialisten, interieurvernieuwing

Youngtimers met bijbehorende tuning- en restauratiebenodigdheden

'De schatkamers van de beurs': oude en nieuwe onderdelen, automobilia, kunst en literatuur, verzekeringen, accessoires, lifestyle, race-outfits, banden etc.


Sunbeam Talbot Alpine  - - Humber

Expo-stands van circa 50 oldtimer-, 
motorenclubs en musea, club-concours


Rolls Royce

Exoten en prestige-cars
Concours d’Élegance voor automobielen.


Jensen Intercepter

Presentatie clubstands tijdens 
de Antwerp Classic Salon


Austin "Big" Healy 3000

Meeting te Antwerpen van oldtimer-, classic car- en motorenclubs in de Benelux.

Ook tijdens het 35e Antwerp Classic Salon zal het EXPO weer het trefpunt van alle vooraanstaande automobiel- en motorenclubs van de Benelux zijn. 

Op 2, 3 en 4 maart presenteren zich vele vertegenwoordigers van automerken in clubverband - méér dan 50 clubs geven acte de présènce! 

Antwerp Classic Salon betekent ook reeds vele jaren belangeloos sponsorschap voor het Benelux-automobieltreffen. Aan alle oldtimer-, classic car- en motorenclubs wordt door de organisatie gratis standoppervlakte ter beschikking gesteld teneinde zich voor het publiek met hun mooiste automobielen en/of motoren te presenteren in een naar eigen inzicht creatief ingerichte en aangeklede stand.

Concours d'Elegance - nationale clubstandprijs



" Old Chevies never Die "

Op zaterdag 3 maart vindt er een beoordeling plaats van alle stands door een internationale jury en clubvertegenwoordigers. Hierbij wordt vooral veel aandacht geschonken aan de mooiste en origineelste clubpresentatie en de meest creatieve vormgeving van de clubstands. Voor de mooiste clubstands zullen er geldprijzen ter beschikking worden gesteld ten bedrage van:

eerste prijs: €  1250,00
tweede prijs: €    750,00
derde prijs €    375,00

De overige deelnemers ontvangen een vergulde plaquette ter herinnering aan het 35e Antwerp Classic Salon. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op zondag 4 maart omstreeks 12.00 uur.

Concours d'Elegance - voor de meest exclusieve en originele automobielen

Een internationale en zeer deskundige jury wordt belast met de taak om uit de meer dan 300 automobieljuwelen het mooiste en in de meest originele staat verkerende automobiel te kiezen, onderverdeeld in vier categorieën. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op zondag 4 maart omstreeks 12.00 uur.

Classic Salon Antwerpen:

Het aanbod van internationale oldtimer- en classic car-handelaars en gespecialiseerde restauratiebedrijven (uit België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Nederland en Zwitserland) op het 35e Antwerp Classic Salon is dit jaar bijzonder rijkelijk en exclusief. Op 12.000 m2 worden meer dan 400 automobielen te koop aangeboden, waarvan vele ongetwijfeld van eigenaar zullen veranderen. Restauratieobjecten, in originele staat verkerende klassiekers en reeds gerestaureerde classics. Met andere woorden: voor elk wat wils.

Terug naar Nieuw:

Internationaal bekende restauratiebedrijven demonstreren op het 35e Antwerp Classic Salon hun specialisme en informeren bezoekers, handelaars en collectionairs, hoe professionals "OLDIES" weer in topconditie brengen.

De Schatkamers van de beurs - 
onderdelen nieuw en gebruikt.



Het 35e Antwerp Classic Salon staat sinds jaar en dag bekend als het inkoopeldorado voor oldtimer- en classic carbezitters die op zoek zijn naar onderdelen voor de meest uiteenlopende automobielmerken uit reeds lang vervlogen tijden. Circa twee kilometer stands voor nieuwe en gebruikte onderdelen, accessoires, interieurs, onderhoudsproducten, schaarse vakliteratuur, nostalgische automobilia, miniaturen, curiosa en kunstobjecten met als thema oldtimer/classic cars, en nog veel meer.

Genieten op elk niveau

Het Antwerp Classic Salon is een pretentieuze beurs voor oldtimers. Je kunt je er vergapen aan het onhaalbare én aan wat je wèl kunt kopen. Je kunt er lopen likkebaarden van ’t Italiaans design en romantische Engelse nostalgie. Toch is het niet uitsluitend een beurs van duur spul. Je kunt er ook een leuke Volkswagen Kever of een Daf vinden. Het is genieten op verschillende niveaus. Elk jaar speelt er een showthema de hoofdrol en dit jaar is het thema “Performance, Passion & Elegance”


Bugatti type 57 

Het ANTWERP CLASSIC SALON - 
dat is OLDTIMER PUUR !!!

Niet alleen de vakhandel maar ook duizenden bezoekers hebben het 35e ANTWERP CLASSIC SALON op 2, 3 en 4 maart 2012 in het ANTWERP EXPO te ANTWERPEN  - v/h Bouwcentrum – reeds in hun agenda genoteerd!


SO
Sponsored by
Motoring George Spauwen
Facebook